червня 13, 2024

       Сьогодні сучасна українська література є надзвичайно різноманітною та багатоплановою. Вона усе більше завойовує авторитет серед читачів і допомагає осягнути нюанси свого часу. У цьому безмежному океані друкованого слова будь-хто може  знайти книгу до душі, бо в ній представлено багато стилів, жанрів, думок, поглядів та оцінок.

Книга - чудовий світ перетворень, через який ми відчуваємо радість,біль,щастя. В бібліотеці с. Ставки оформлена книжна виставка ,, Читаємо українське" 




  

червня 02, 2024

                                          1 червня Міжнародний  День захисту дітей.

Дитина – дивовижна і неповторна краплинка чистої, живої, джерельної води, яку потрібно берегти, любити, і лише тоді, вона перетвориться в дивовижну, повноводну річку, бездонне море, повноводний океан, – океан почуттів, емоцій та вражень.
Кожна дитина повинна мати дитинство, яке має бути під захистом: захистом прав, здоров’я і життя. А ще діти повинні мати відчуття повної безпеки, любові та підтримки. Бути частиною повноцінної сім’ї, бавитися та пустувати, не остерігаючись тривог…
Війна вкрала в українських дітей не лише ці можливості. У багатьох – навіть здоров’я та життя.

           День захисту дітей – особливе свято. Бо вся країна стоїть одним фронтом за те, щоб побороти загарбника та захистити наше найцінніше. Щоб спочатку повернути на вулиці всієї України щирий дитячий сміх. А тоді – права дітей на творчість, освіту, мрії та гідне життя.
Нехай вони ростуть під щоденним Божим захистом.